Media releases

Date format yyyy-mm-dd

Photographer Matias Capizzano's Official pictures in High Definition for press and Low Definition for RRSS are available to download here.

2018-05-04 | Viklaluokan EM-purjehdukset Porissa 20-25.8.2018

2018-08-15 | Media tiedote - kutsu tiedotustilaisuuteen

KUTSU

Hyvä median edustaja!

Porissa järjestetään ensi viikolla purjehdusurheilun saralla merkittävä kansainvälinen kilpailu: kahden hengen kevytveneen Viklan Euroopan Mestaruuskilpailut, engl. Snipe Class European Championship, purjehditaan Yyterissä 20.–25.8.2018. Kilpailuun on ilmoittautunut yli 40 venekuntaa kymmenestä eri maasta, Suomesta mukana on 18 ja Espanjasta 7 venekuntaa. Vikla, kansainvälisesti Snipe, on yksi maailman suosituimmista kahden hengen miehistöllä purjehdittavista kevytveneistä. 

Olisi hienoa, jos tapahtuma saisi näkyvyyttä edustamassanne mediassa. Heti julkaisuvapaa mediatiedote aiheesta löytyy liiteenä ja alla. 

Liitteenä kuva: ”EM-kilpailuihin osallistuu myös kaksinkertainen olympiapurjehtija Chita Wahlroos tyttärensä Piin kanssa.”

Lisäksi haluaisimme kutsua Teidät median edustajille suunnattuun tiedotustilaisuuteemme tiistaina 21.8. Yyterin Virkistyshotelliin osoitteeseen Sipintie 1, 28840 Pori, kello 10.00 alkaen. Opastus hotellin vastaanotosta. Ohjelmassa on visiitti Kallon majakkasaarelle (Kallontie 26) ja tarjolla pientä purtavaa. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden päästä vesille näkemään paremmin kisa-aluetta ja keskiviikkona alkaviin kilpailulähtöihin valmistautuvia venekuntia. Pyydämme ilmoittautumisia mielellään pe 17.8. mennessä allekirjoittaneelle.

Lämpimästi tervetuloa!

MEDIATIEDOTE - Julkaisuvapaa 

Purjehduksen Viklaluokan Euroopan Mestaruuskilpailut järjestetään tänä vuonna Porin Yyterissä 20.–25.8. Kilpailuun on ilmoittautunut yli 40 venekuntaa kymmenestä eri maasta. Suomesta mukana on 18 ja Espanjasta 7 venekuntaa. Vikla, kansainvälisesti Snipe, on yksi maailman suosituimmista kahden hengen miehistöllä purjehdittavista kevytveneistä.
Kilpailukeskus sijaitsee Yyterin Virkistyshotellissa. Veneet ovat parkissa rantahietikolla ja varsinaiset purjehdukset kisataan Kallon edustan vesialueella.
Kilpailun järjestäjänä toimii Suomen vanhin urheiluseura BSF, Segelföreningen i Björneborg. 

"Olemme iloisia, kun saamme Euroopan parhaat viklat taas Porin vesille", kertoo BSF:n kommodori Pekka Nuutinen. Edellisen kerran mestaruuksista kilpailtiin Porissa vuonna 2006. "Kilpailujen järjestämisessä on mukana kymmeniä vapaaehtoisia, jotka yhdessä Yyterin Virkistyshotellin ja tukijoiden kanssa aikaansaavat kilpailijoille ja avustajille hienon tapahtuman", Nuutinen kiittelee. 

Vikla on Suomen suosituin kahden hengen kevytvene. Aktiivista toimintaa on ympäri maata aina Hangosta Ouluun. " Viklapurjehdus pärjää mainiosti kilpailussa muiden luokkien ja harrastusten kanssa. 80-vuotiasta venetyyppiä on jatkuvasti kehitetty modernimmaksi ja se sopii mainiosti eri ikäisille purjehtijoille, niin naisille kuin miehille", kertoo luokan kansallissihteeri Reino Suonsilta. "Viklaluokassa on vahva yhteishenki ja aktiivista toimintaa yleisölle avoimista kokeilutapahtumista kotimaisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin", Suonsilta toteaa.

LISÄTIEDOT
BSF, kommodori Pekka Nuutinen | 0400 500 226, pekka.k.nuutinen@welho.com
Suomen Viklaliitto, kansallissihteeri Reino Suonsilta | 0400 451 839, reino.suonsilta@gmail.com
http://www.snipeeuropeans.org/

2018-08-20 | PRESS RELEASE - SNIPE EUROPEAN CHAMPIONSHIP IS SAILED IN FINLAND IN AUGUST 20-25, 2018

2018-08-25 | MEDIATIEDOTE - Gustavo del Castillo Palop ja Rafael del Castillo Palop (ESP) uudet purjehduksen Viklaluokan Euroopan mestarit - Porin Yyterissä viikon kestäneet EM-kilpailut päättyivät tänään

2018-08-25 | PRESS RELEASE - Gustavo del Castillo Palop and Rafael del Castillo Palop (ESP)
are the new Snipe European Champions